ThingLink Opetuksessa -blogi aloittaa

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 14.7.2016 16:06:48
Find me on:

ThingLinkin avulla valokuviin ja videoihin voi lisätä havainnointia ja oppimista tukevaa lisäinformaatiota, kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia, videota, ääntä tai linkkejä. ThingLinkin käytöstä on tullut suosittua erityisesti opetuksessa. Yli kolmesta miljoonasta ThingLink-käyttäjästä jo puolet ovat opettajia ja oppilaita.

Tähän suomenkieliseen blogiin on koottu ideoita ja esimerkkejä ThingLinkin kuva- ja videoeditorin käytöstä opetuksen välineenä. Yksittäisiä esimerkkejä ThingLinkin käytöstä opetuksessa on jo tuhansia, ja oheisen esitykseen on koottu lähes sata erilaista ideaa ThingLinkin käyttöön kouluopetuksessa. Yritämme tässä blogissa avata muutamia esimerkkejä yksityiskohtaisemmin ja löytää kiinnostavia näkökulmia kuvapohjaiseen oppimiseen ja sen tutkimiseen. Jos sinulla on esimerkki tai teksti jonka haluat jakaa, lähetä meille viestiä osoitteeseen education@thinglink.com tai liity ThingLink Opetuksessa Facebook-ryhmään. Esimerkit auttavat opettajia ja oppilaita dokumentoimaan ympäristöään uudella tavalla ja suunnittelemaan omia oppimista tukevia kuva- ja videoprojekteja. 

Topics: education, opetus, oppiminen

Subscribe to Email Updates

Want to learn more?

Sign up for a 20min screen share demo and discover how ThingLink can help you meet and exceed your business goals!  Email sales@thinglink.com with any questions about account plans or the creation process.  If you don't have an account sign up at www.thinglink.com

REQUEST A DEMO

Recent Posts