ThingLink ja Helsingin yliopisto sopivat monivuotisesta yhteistyöstä

Posted by ThingLink Team on 27.5.2020 12:25:06

Suomalainen koulutusteknologiayritys ThingLink ja Helsingin yliopisto ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä. Yhteistyö valjastaa interaktiiviset kuvat, videot ja virtuaalikierrokset opetuksen ja oppimisen tueksi Suomen suurimmassa yliopistossa.  

Read More

Topics: oppiminen, yliopisto

Tutkivaa oppimista Punkaharjun koulussa: "Mullankaivajat Saimaalla" -hankkeessa opittiin yhdessä kivikaudesta

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 3.9.2019 22:28:39

Punkaharjun koulun rehtori Saila Heikkinen ja apulaisrehtori Arttu Laukkanen pääsivät viime syksynä toteuttamaan ikimuistoisen hankkeen: Uuden opetussuunnitelman mukainen monialainen oppimiskokonaisuus "Mullankaivajat Saimaalla" vei oppilaat kivikauden ja arkeologian jännittävään maailmaan, johon Punkaharjun luonnonkauniit maisemat tarjosivat ihanteelliset puitteet. Lue tästä Heikkisen ja Laukkasen haastattelusta miten projekti toteutettiin ja katso Arttu Laukkasen hieno projektiesittely Yeti Tablet -näytöllä!

Read More

Topics: student-centered learning, project-based learning, OPS, tutkiva oppiminen

VIRTUAALINEN SIENIMETSÄ -PROJEKTI KÄYNNISTYY!

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 2.8.2017 12:00:50
 
Read More

Topics: VR, opetus, koulu, sienet

ThingLink palkitaan EdTechX Global Rise -palkinnolla 360-asteisen tarinankerronnan tuomisesta opetukseen

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 7.7.2017 2:28:37

Suomalainen koulutusteknologiaosaaminen sai näkyvyyttä Lontoossa kun ThingLink suoriutui voittajaksi yli 170 yrityksen joukosta EdTechX Global Rise Awards -kilpailussa. ThingLink palkittiin innovatiivisesta 360-asteisen tarinankerronnan tuomisesta opetukseen.

Read More

Ohjeet ThingLink-luokkahuoneen luomiseen

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 9.8.2016 3:58:34

 

Read More

Topics: opetus

Interaktiivisten kuvien rooli opetuksessa kasvaa - ThingLink ja Edutaito yhteistyöhön

Posted by ThingLink Team on 4.8.2016 11:47:09

Interaktiivisten kuvien julkaisupalvelu ThingLink ja opetusalan koulutusorganisaatio Edutaito ovat tänään julkistaneet kumppanuuden. Edutaito alkaa kouluttamaan suomalaisia opettajia ja oppilaitoksia interaktiivisten kuvien ja virtuaalikierrosten tuottamiseen. Yhteistyön tavoitteena on auttaa oppilaitoksia digiloikan ja uuden opetussuunnitelman tavoitteiden saavuttamisessa käytannön tasolla. 

Read More

Interaktiivisen 360-kuvan tekeminen Ricoh Theta –kameralla

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 25.7.2016 10:29:40

360-kuvaaminen on hauska ja helppo tapa rakentaa omia virtuaalitodellisuuskokemuksia, jossa katsoja tuntee seisovansa kuvaajan paikalla. 360-kuvaaminen soveltuu mainioisti vaikkapa lähiympäristön dokumentointiin, luontopolkujen tai virtuaalisten opaskierrosten tekoon.

Read More

Miten interaktiivisten kuvien luominen kehittää monilukutaitoa ja tieto- ja viestintäteknologista osaamista?

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 16.7.2016 7:05:54

Jokin viikko sitten entinen kollegani Juha Leminen Helsingin yliopiston tutkijakoulusta laittoi minulle viestin ja linkin vuoden 2014 peruskoulun opetussuunnitelman,  jonka laaja-alaisista osaamiskokonaisuuksista ThingLinkiin läheisesti liittyvät erityisesti Monilukutaito (L4) sekä Tieto- ja viestintäteknologinen osaaminen (L5). Ohessa muutamia ajatuksia siitä, miten interaktiivisten kuvien tuottaminen tukee rikasta tekstiympäristöä hyödyntävää pedagogiikkaa sekä monipuolisia tekstien tuottamisen ja yhdistämisen taitoja. 

Read More

Interaktiiviset kuvat kieltenopetuksessa: kaksi esimerkkiä

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 14.7.2016 16:34:46

Kuvien käyttämistä muistin apuna ja kielten opiskelussa on tutkittu laajasti. Kun uusi asia esitetään useammalla kuin yhdellä tavalla, oppiminen tehostuu.

Read More

Topics: opetus, oppiminen

ThingLink Opetuksessa -blogi aloittaa

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 14.7.2016 16:06:48

ThingLinkin avulla valokuviin ja videoihin voi lisätä havainnointia ja oppimista tukevaa lisäinformaatiota, kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia, videota, ääntä tai linkkejä. ThingLinkin käytöstä on tullut suosittua erityisesti opetuksessa. Yli kolmesta miljoonasta ThingLink-käyttäjästä jo puolet ovat opettajia ja oppilaita.

Read More

Topics: education, opetus, oppiminen

Subscribe to Email Updates

Want to learn more?

Sign up for a 20min screen share demo and discover how ThingLink can help you meet and exceed your business goals!  Email sales@thinglink.com with any questions about account plans or the creation process.  If you don't have an account sign up at www.thinglink.com

REQUEST A DEMO

Recent Posts