Karelia-ammattikorkeakoulu pitää ovensa auki virtuaalisten oppimiskokemusten avulla työpajoissa ja rakennustyömailla

Posted by Emmi Ollila on 28.4.2021 10:00:00

Jotkin korkeakoulukurssit on helppoa siirtää verkkoon, mutta entä oppiaineet, joihin liittyy koneita, materiaaleja ja monimutkaista rakentamista ja joissa opiskelijat työskentelevät normaalisti työpajassa, laboratoriossa tai rakennustyömaalla? Karelia-ammattikorkeakoulu käytti ThingLinkiä kuilun kaventamiseksi.

Read More

Topics: verkko-oppiminen, virtuaaliset esittelyt ja kierrokset, korkeakoulut, Vierailut, ThingLink

ThingLink ja Canva: Nyt kuka tahansa voi luoda upeita interaktiivisia esityksiä

Posted by ThingLink Team on 16.4.2021 7:35:39

ThingLink lanseerasi tällä viikolla integraation Canvan, maailmanlaajuisen visuaalisen viestintäalustan, kanssa. Mahdollisuus luoda perusgrafiikkaa Canvan avulla lisätään suoraan ThingLinkin editoriin, jolloin käyttäjät voivat nopeasti luoda upean näköisiä interaktiivisia esityksiä verkkokoulutuksiin, markkinointiin ja viestintään.

Read More

Topics: opetus, ThingLink, graafinen suunnittelu, canva, interaktiivinen, oppimiskokemus

ThingLink lanseeraa asiakkailleen visuaalisten verkkokoulutusten suunnittelu- ja tuotantopalvelun

Posted by Tanja Immonen on 3.12.2020 4:19:44

Interaktiivisen median pioneeriyritys ThingLink lanseeraa asiakkailleen virtuaalisia kierroksia ja interaktiivista mediaa hyödyntävän visuaalisten verkkokoulutusten suunnittelu- ja tuotantopalvelun. Palvelun tavoitteena on auttaa yrityksiä ja koulutusalan toimijoita tekemään pedagogisesti vahvoja digitaalisia opetuskokonaisuuksia joita on helppo ja edullista päivittää. Palvelu on suunnattu yrityksille, oppilaitoksille ja julkisen sektorin toimijoille, jotka etsivät uusia verkkopohjaisia tapoja kouluttaa työntekijöitä tai alihankkijoita fyysisissä ympäristöissä ja tiloissa kustannustehokkaasti.

Read More

Topics: VR, tutkiva oppiminen, etäoppiminen, verkko-oppiminen, verkko-oppimiskokemus, verkkovalmennusmateriaalin suunnittelu ja tuotanto, virtuaaliset esittelyt ja kierrokset, virtuaaliset koulutukset ja valmennukset

ThingLink ja Helsingin yliopisto sopivat monivuotisesta yhteistyöstä

Posted by ThingLink Team on 27.5.2020 12:25:06

Suomalainen koulutusteknologiayritys ThingLink ja Helsingin yliopisto ovat sopineet monivuotisesta yhteistyöstä. Yhteistyö valjastaa interaktiiviset kuvat, videot ja virtuaalikierrokset opetuksen ja oppimisen tueksi Suomen suurimmassa yliopistossa.  

Read More

Topics: oppiminen, yliopisto

Tutkivaa oppimista Punkaharjun koulussa: "Mullankaivajat Saimaalla" -hankkeessa opittiin yhdessä kivikaudesta

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 3.9.2019 22:28:39

Punkaharjun koulun rehtori Saila Heikkinen ja apulaisrehtori Arttu Laukkanen pääsivät viime syksynä toteuttamaan ikimuistoisen hankkeen: Uuden opetussuunnitelman mukainen monialainen oppimiskokonaisuus "Mullankaivajat Saimaalla" vei oppilaat kivikauden ja arkeologian jännittävään maailmaan, johon Punkaharjun luonnonkauniit maisemat tarjosivat ihanteelliset puitteet. Lue tästä Heikkisen ja Laukkasen haastattelusta miten projekti toteutettiin ja katso Arttu Laukkasen hieno projektiesittely Yeti Tablet -näytöllä!

Read More

Topics: student-centered learning, project-based learning, OPS, tutkiva oppiminen

VIRTUAALINEN SIENIMETSÄ -PROJEKTI KÄYNNISTYY!

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 2.8.2017 12:00:50
 
Read More

Topics: VR, opetus, koulu, sienet

ThingLink palkitaan EdTechX Global Rise -palkinnolla 360-asteisen tarinankerronnan tuomisesta opetukseen

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 7.7.2017 2:28:37

Suomalainen koulutusteknologiaosaaminen sai näkyvyyttä Lontoossa kun ThingLink suoriutui voittajaksi yli 170 yrityksen joukosta EdTechX Global Rise Awards -kilpailussa. ThingLink palkittiin innovatiivisesta 360-asteisen tarinankerronnan tuomisesta opetukseen.

Read More

Ohjeet ThingLink-luokkahuoneen luomiseen

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 9.8.2016 3:58:34

 

Read More

Topics: opetus

Interaktiivisten kuvien rooli opetuksessa kasvaa - ThingLink ja Edutaito yhteistyöhön

Posted by ThingLink Team on 4.8.2016 11:47:09

Interaktiivisten kuvien julkaisupalvelu ThingLink ja opetusalan koulutusorganisaatio Edutaito ovat tänään julkistaneet kumppanuuden. Edutaito alkaa kouluttamaan suomalaisia opettajia ja oppilaitoksia interaktiivisten kuvien ja virtuaalikierrosten tuottamiseen. Yhteistyön tavoitteena on auttaa oppilaitoksia digiloikan ja uuden opetussuunnitelman tavoitteiden saavuttamisessa käytannön tasolla. 

Read More

Interaktiivisen 360-kuvan tekeminen Ricoh Theta –kameralla

Posted by Ulla-Maaria Koivula on 25.7.2016 10:29:40

360-kuvaaminen on hauska ja helppo tapa rakentaa omia virtuaalitodellisuuskokemuksia, jossa katsoja tuntee seisovansa kuvaajan paikalla. 360-kuvaaminen soveltuu mainioisti vaikkapa lähiympäristön dokumentointiin, luontopolkujen tai virtuaalisten opaskierrosten tekoon.

Read More

Subscribe to Email Updates

Want to learn more?

Sign up for a 20min screen share demo and discover how ThingLink can help you meet and exceed your business goals!  Email sales@thinglink.com with any questions about account plans or the creation process.  If you don't have an account sign up at www.thinglink.com

REQUEST A DEMO

Recent Posts